Rohanunk az őszbe – Bohócliga, 8. forduló, beharangozó.

oszikek.jpg8. forduló, itt az őszi idény közepe, a nyári forróság és az abban bágyadtan ténfergő játékosok képe a múlté, az idény eleji formára való hivatkozásokat kezdi felváltani az “erős terhelés alatt állunk“, “látni kell, hogy ez egy kemény sorozat“, “az utolsó pillanatban érkezőknek még fel kell venni a ritmust” panelek sora a kispadtáji nyilatkozatokban. És mielőtt feleszmélhettünk volna, bizony már le is ment az idény negyede, kérem, most már végképp el lehet felejteni a tavalyi szezon emlékmorzsáit, mert végérvényesen beindult és száguld előre az új évad, oly csúfondáros vigyorral, amit egy csúcsformás Dombi Tibi vetne egy jó Tyukodi-Ács-Váczi-Mikler védősor felé a 16-os irányába száguldva a Béke téren úgy ’94 táján… Szóval új évad, ami jó bohócosan picit feje tetejére is állt (hol vagy, Győr, MTK, Kispest?) és picit meg egyáltalán nem (Loki, Vidi, megszoktuk már), lassan kirajzolódnak a kiesés ellen gyürkőzők, a bajnokaspiránsok, a meglepetéscsapatok (Dió, Paks) és azok, akikről a trükkös hekk sem tudja, merre (t)anyáznak majd júniusban. Ráadásul nem semmi forduló érkezik, Győr-Loki rangadóval, Fradi-Újpest fővárosi derbivel, hagyományosan acsarkodós DVTK-Kispesttel… Hát így állunk most, rohanva bele az őszbe és tovább az újabb fordulók sorába. Mi pedig a tippjátékkal rohanunk tova, ahogy B.M. basszer-énekes mondta mindig múltba vesző egyetemi éveim Nevergreen koncertjei során (ami annyira Bohócliga nekem, hogy a 2001 tavaszi Dunaferr elleni hazai 3-4 után is a WigWamba mentem vigasztalódni a NG jelenésére), perc pihenést sem hagyva a hallgatóknak: szóval mi “megyünk is tovább, a következő szerzeménnyel…”

Pécs – Pápa 0:0. Alapból ugye pofonegyszerű tipp: a Pápa torpanni látszik, Tóth Bálint szeme lassan végleg beáll abba a jellegzetes “ezt így nem leheeeeet” grimaszba, míközben a Pécs valahogy magára találni tűnik, legutóbb ötöst szórva Kecsón, de ott a Honvédot leszámítva mindenki sokat hintett, hint vagy fog hinteni. Szóval tuti egyes, mínusz bohócfaktor, ebből lesz egy nagy büdös 0:0, melynek végén a szakkomentátor Nyíl tényleg bólint – a sajtópáholy üvegfalára, miután bealszik a 77. percben.

Diók – Honvéd 2:1. Míg Szivics úgy fest, csak összerántja a sztártalanított, és reményteljes fiatalokkal (modor vagyok, tudom) feltöltött miskolci ganget, addig az idén bezáró Vidámpark tiszteletére Rossi mesterrel együtt hullámvasutat szimulál a Kispest. Hol kaposvári gála, hol hazai betli – ráadásul a Bozsikbeli meccsek hangulatfaktora miatt jó eséllyel Francis Ford Szoppola rendezi a közeljövő hazai meccsfilmeket a kispesti sorompón túl. Idegenben viszont ott van a kemény mag, és a szinuszgörbén most a hullámhegy fele közelíthet a Kispest, ami egy jó meccsen szoros vereségre lesz elég, de “sebaj, a Hali majd belerohan a késbe, vaffanculo“- dünnyögheti a tar kispadmágus a lefújás után.

Haladás- ‘csút 3:1. Nem tudjuk, mikor pukkan ki a szombathelyi lendület, de drukkolunk, hogy kitartson még a szimpatik csikócsapat csöndes császárkodása (az alliterációért vállalom a facepalmot). A gyakadémia meg valamikor csak összeáll ilyen igazolásokkal, és ugye a politika az politika, ebből nem lehet kiesés – tippünk így inkább reményeinkből és szimpátiánkból táplálkozik, semmint a tutifaktor indikátora.

Zsóry-Kaposvár 3:0. Véberék is beragadni látszottak a rajtnál, de nincs vész, maradt még a nyári stadionfejlesztő kuponokból, melyekért beesett még egy-két itthon mívesnek tetsző kölcsönspíler, akik azonmód le is rendezték egy hete a tétova Kispestet, mint mesterük anno a gránitborítású bárpultot Pápán. A mostani meccs ezek után minden lesz a Mezőnek, csak nem grántikemény, az egyszeri somogyi kávéháztulaj pedig egyre jobban ráncolhatja homlokát, hogy az idén újra étlapra vett Prukikávé helyett vajon Kis Károly aranygaluskáját, vagy mondjuk egy Kuntics-féle csevapot készülön felvezetni az étlapra. Mert a “Fővadász tárkonyos vadraguja” azért nagyon drága lenne…

MTK-Paks. 2:1. Kezd nagy baj lenni a kék-fehéreknél, noha ennyire talán nem gyengült meg a keret. Józsi bá így előkap valami váratlant a szekrényből előkúszó őszi ballon zsebéből – praktikusan az U17-ből. (Hacsak nem igazak tényleg az urban legendek, és valóban Pölő ott az ész. No de ezt már szégyellem is, hogy leírtam.). Horváth Fecsó viszont kénytelen beérni ezúttal egy “amikor a nejem már rutinból készíti a paprikáskrumplit, becsúszik egy-egy gyengébb eresztés, főzni ugyanis nem lehet lelkesedés nélkül. Ez ránk is igaz.” örökbecsűvel. Ja és Hanta szerint van Staro az MTK pályán, persze csak a VIP-ben és persze csak Bőcsön főzött. Azért így is menjenek a francba.

Vidi-Kecsó 4:1. Hajdúsági túrák és menetrend szerinti kokik után mindig fel van ajzva a fehérvári ármádia, így a szintén onnan elszármazó Bekő mester most nem részesül szíves fogadtatásban. “Mármint számszakilag” – dünnyögi a III. félidő Garfieldja, Puhl úr, és most az egyszer igaza van. A fiatal trénerekre specializálódó Kecsó a se színe se szaga Török után most konkrétan belehúzott a jóba, meg lennénk lepve ha a félszezon végén is a bézbólsapka-hordás terén már-már Őze epigon Balázs birtokolná még a lila padot. Nikolics mesterhármasát pedig Sámán nem győzi majd animgif-esíteni az mbegy.-en.

Fradi-Újpest 3:2. Doki barátomnak üzenem, hogy easy van, amilyen formát futnak mostanság, az elég lesz a feljövőben lévő lilák ellen egy szoros sikerre. Amúgy a Népstadion-beli rangadó egész jó kis meccs lesz, minden sport- és bohócbarátnak ajánljuk. Ne feledjétek, Kabát warrior közel egy hete NS-beli naplóbejegyzésekkel bünteti az olvasótábort, szóval a felvezetés is adott, de most kivételesen a meccs is felnő ehhez. Moniz pedig lassan ledobja a kabátot, hisz jön a tél.

Győr – Debrecen 1:1. Újabb izgalommentes iksz, Pinyő egyre nagyobb hévvel kel ki a sajtón az esetleges felkérdezések ellen, nem lennék most egy jó Vajda Motor vagy Sinkó helyében. B. Bencéről nem is beszélve, bár P.S óta ő eleve orrvédőben megy be a neccesebb pressroom-okba. Kondásék folytatják az egy hazai győzelem-egy gyengébb túra kört, így a Vidi visszaelőzhet a forduló végén. Lehet, Lázár Pali mégis korán hasonlította Kondás Elit a Dottoréhoz? Majd elválik.

Egyszerűsített tippszelvény:

PMFC-Matias – Lombard Pápa
DVTK – Budapest Honvéd
Haladás – F.Akadémia
Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi
MTK Budapest – MVM Paks                    
Videoton FC – Kecskeméti TE               
Ferencváros – Újpest FC               
Győri ETO – DVSC-Teva

Fotó: booker.hu.

53 thoughts on “Rohanunk az őszbe – Bohócliga, 8. forduló, beharangozó.

 1. spinat

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2:0
  DVTK – Budapest Honvéd 2:1
  Haladás – F.Akadémia 3:0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2:0
  MTK Budapest – MVM Paks 1:1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3:1
  Ferencváros – Újpest FC 2:1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1:1

  Válasz
 2. Artie

  Annyira meghatódtam, mikor megtudtam, hogy miért hívják az Érd női kézilabda-csapatát hivatalosan ÉRD-nek (Érd Redorange Dragons), hogy szükségét éreztem megemlékezni eme zseniális (szarkazmus-alert) szójátékról.

  Pincészetes Matyi Falábú Cickányai – Levágott Pöcsű Támaszponti Futkozó Cirmosok 2:1

  Dudás Vad Támadófocista Kutyái – Kispesti Hemingway Fiatal Cinkéi 3:1

  Hülyére Vert Somlóközeli Elefántok – Pofátlan Férgek Lopott Aliassal 4:0

  Metélt Taknyos Kislibák – Plutóniumos Felülrőlfuttatott Compók 2:1

  Vezérünk Filléres Cápái – Kunsági Tütügyári Egerek 4:0

  Minisztériumi Zsével Sózott Ebihalak – Kávéivó Röfögő Fogadóbajnok Cocák 2:2

  Fajtiszta Turul Címeállatként – Ultramentes Tömeg Előtt 3:1

  Egykori Tudatosanvédekező Ocelotok – Dögös Városi Sertéstelepi Cecelegyek 1:3

  Válasz
 3. caralho voador

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2:1
  DVTK – Budapest Honvéd 1:1
  Haladás – F.Akadémia 1:0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2:2
  MTK Budapest – MVM Paks 0:2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3:0
  Ferencváros – Újpest FC 3:1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1:1

  Válasz
 4. setzer

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2:1
  DVTK – Budapest Honvéd 2:1
  Haladás – F.Akadémia 2:1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2:1
  MTK Budapest – MVM Paks 2:1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2:1
  Ferencváros – Újpest FC 2:1
  Győri ETO – DVSC-Teva 2:1

  Válasz
 5. teddypicker

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-1
  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Haladás – F.Akadémia 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 3-1
  MTK Budapest – MVM Paks 2-0
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-2
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-2

  Válasz
 6. Louis007

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1:0
  DVTK – Budapest Honvéd 1:0
  Haladás – F.Akadémia 2:1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 6:2
  MTK Budapest – MVM Paks 2:2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2:0
  Ferencváros – Újpest FC 2:1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1:2

  Válasz
 7. név szerint Galván Tivadar

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 3-1
  DVTK – Budapest Honvéd 3-1
  Haladás – F.Akadémia 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-0
  MTK Budapest – MVM Paks 2-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 5-1
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-2

  Válasz
 8. fulmerz

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-1
  DVTK – Budapest Honvéd 1-1
  Haladás – F.Akadémia (hehe) 2-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 0-2
  “…”
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-0
  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 0-2

  Válasz
 9. Koori

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  DVTK – Budapest Honvéd 3-1
  Haladás – Felcsùt 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1
  Ferencváros – Újpest FC 4-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-3

  Válasz
 10. galpat

  PMFC-Matias – Lombard Pápa: 3-1 Sima
  DVTK – Budapest Honvéd 3-2 Futács nem Rudolf
  Haladás – F.Akadémia 0-1 Mostmár illene összeszednie magát Viktor király gárdájának.
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-1 Véberék behúzzák a kiesési rangadót. Prukner meg repül.
  MTK Budapest – MVM Paks 2-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1 a Vidinek megy a Kecsónak nem.
  Ferencváros – Újpest FC A három gól biztos akármilyen leosztásban tippem 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva Rangadó? 0-0

  Válasz
 11. na73

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 0-1
  DVTK – Budapest Honvéd 1-1
  Haladás – F.Akadémia 21
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-0
  MTK Budapest – MVM Paks 2-0
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 3-1

  Válasz
 12. vérfarkas

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-1
  DVTK – Budapest Honvéd 2-0
  Haladás – F.Akadémia 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-0
  MTK Budapest – MVM Paks 1-0
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-1
  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-2

  Válasz
 13. csikuszmicsuno

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-1. Minden meggyőződés nélkül.
  DVTK – Budapest Honvéd 2-2. Jó meccset várok.
  Haladás – F.Akadémia 2-0. El kell válnia a sz@rnak a víztől.
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-0. Itt is.
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2. Nehéz eset ez az eMTéKá is.
  Videoton FC – Kecskeméti TE 5-2. Csakhogy, ne változzon a sorminta.
  Ferencváros – Újpest FC 0-0. Sok hűhó semmiért.
  Győri ETO – DVSC-Teva 0-1. Pintérnek kiadják a munkakönyvét.

  Válasz
 14. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy)

  A Nevergreen élőben sajnos mostanában nem az igazi ezzel az áriózó nővel…

  Pécs-Pápa: 2-1
  Mondják, hogy a rendőrök nem okosak, pedig nézzük csak meg majd, amikor az előzetes híreknek megfelelően a Bakony Tigers lebontja a fél várost.

  Diósgyőr-Honvéd: 2-1
  Hemibá innen is kitiltja a hazai ultrákat.

  Haladás-Gyakadémia: 3-1
  A vendégcsapat miatt nem járnak családok a meccsekre.

  MTK-Paks: 1-1
  A madárürülék elvileg szerencsét hoz, tegyenek ki a pályára is belőle. Kivéve, ha pont KisKrézy ülne bele.

  Mezőkövesd-Rákóczi: 2-1
  Úgy legyen teltház, mint a reacosoknál kedden…

  Videoton-Kecskemét: 3-1
  Caneira még pár meccsig nem játszhat, mert a Közgép szerződtette vezetőnek néhány beruházás
  bontási munkálataihoz.

  FTC-Újpest: 2-1
  Keleme…Moniz Kabátban.

  Győr-Debrecen: 3-2
  Lipták, váltsatok már, bazmeg!

  Válasz
 15. Zyk

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 0-0
  DVTK – Budapest Honvéd 2-2
  Haladás – F.Akadémia 1-2
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 2-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1
  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 16. nicolasito

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-0
  DVTK – Budapest Honvéd 2-3
  Haladás – F.Akadémia 0-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-1
  Ferencváros – Újpest FC 1-0
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-1

  Válasz
 17. bmiky31

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-0
  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Haladás – F.Akadémia 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1
  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 18. Bastille

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  DVTK – Budapest Honvéd 1-0
  Haladás – Felcsút 3-2
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 3-1
  MTK Budapest – MVM Paks 2-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 1-1
  Ferencváros – Újpest FC 3-0
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 19. Hálószaggató_Góliát

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  DVTK – Budapest Honvéd 1-1
  Haladás – F.Akadémia 1-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 2-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 4-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-0
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 20. sajó d.

  egyébként a kis pölőt utánpótlás kora óta számtalanszor láttam játszani és tényleg egy kifejezetten intelligens, a pályán jól látó gyerek, szóval tényleg el tudom képzelni, hogy ő lesz az ész az MTK-ban nemsokára.

  Válasz
 21. Bukott Rockzenész

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-0
  Kutyák találkozója.

  DVTK – Budapest Honvéd 1-1
  A Honvédka egy gyenge, küzdős ikszre jó lehet Miskolcon.

  Haladás – Névrablók 3-0
  Jár nekik, mint 1800 lakosú falunak a 3500 férőhelyes stadion.

  Fideszes államtitkár FC – Kaposvári Rákóczi 0-1
  Pruknernek legyen már egyszer jó napja.

  MTK Budapest – MVM Paks 2-2
  Szép játék, semmi több.

  Vezér FC – Kecskeméti TE 0-2
  A vak komondor elszabadul a Sóstóiban.

  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Kétmillió forintos összbüntetés, pályabetiltás, zártkapu.

  Győri ETO – DVSC-Teva 0-2
  Pintért távirati gyorsasággal rúgják ki.

  Ceterum censeo Felcsút esse delendam.

  Válasz
 22. spinyokiraly

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  DVTK – Budapest Honvéd 2-0
  Haladás – Puskás Ferenc Akadémia 2-1
  Ha már utálni kell a PFLA-t, akkor miért nem amiatt, hogy egy csapat két néven is indult a bajnokságban? Ez a Vidinek 0-6 pont előny a többiekkel szemben. (Mondjuk volt már hasonló, amikor a Fradi és a Nyíregyháza együttműködési megállapodást írt alá, melynek egyik leírt célja a Fradi bajnoki címe volt.)

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1
  Az is zavarhatta múlt héten a Videotont, hogy a 10 ember elleni játékot gyakorolták be. A +1 fő mind az ellenféltől, mind a játékvezetőtől sportszerűtlen volt.
  És ha már “3 csapat volt a pályán”, nem vagyunk messze, hogy a kommentátor ismertesse a 3 kezdő 11-et.

  Ferencváros – Újpest FC 0-0
  Mások a Pápa – Mezőkövesdet, én az örökrangadókat nem bírom megnézni. Csak annyiban érdekel ez a meccs, hogy az útlezárásokat elkerüljem.

  Győri ETO – DVSC-Teva 1-2

  Válasz
 23. MagnesPeti

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 0-0
  DVTK – Budapest Honvéd 1-0
  Haladás – F.Akadémia 1-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 0-0
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 1-0
  Ferencváros – Újpest FC 1-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 24. Zoltáng

  Az alliteráláshoz is megjött a kedvem a beharit olvasva.

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2:1
  Pécsett Pölő Parádézik

  DVTK – Budapest Honvéd 3:1
  Kádár Kikészíti Kemenest, Baráth Buktatja Bacsát,
  Kassai Kiállítja Kádárt, Hemingway Hadjárata Hatástalan

  Haladás – F.Akadémia 0:1
  Fiatalok Felelőtlen Fiaskója

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2:0
  Véber Verebei Vérebként Versenyeznek, Kaposvár Kilátástalan Kálváriája

  MTK Budapest – MVM Paks 0:2
  Gedeonék Góltalan Gálajátéka a Paksi Pacsirták Pajzánkodását Polírozza

  Videoton FC – Kecskeméti TE 2:1
  Virtuóz Vidisták Vékony Vigasza

  Ferencváros – Újpest FC 7:0
  Démoni Derbi Dózsás Deficittel

  Győri ETO – DVSC-Teva 2:1
  Kondás Kocái Kínlódnak, Rudolfék Rafinált Rangadója, “Pá-pá Pinyő” pauzálva

  Válasz
 25. christvhu

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-0
  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Haladás – F.Akadémia 1-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-0
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1
  Ferencváros – Újpest FC 2-0
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-2

  Válasz
 26. The Drunken Master (a.k.a. Eltiron)

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-3 váratlanul jó, hajtós meccs (szombaton meg lehet majd rajtam röhögni)
  DVTK – Budapest Honvéd 1-0 nyögvenyelősen, de behúzza a Borsod Népe
  Haladás – F.Akadémia 2-0 sima ügynek tűnik
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-2 a búvárok reménykednek
  MTK Budapest – MVM Paks 1-0, mivel dajcstomi ellen az atom se hat
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-1
  Ferencváros – Újpest FC 4-1 a makik bemákolnak egyet Jova Levi jóvoltából, a végén csakazértis hatnulláznak egy kicsit, aztán kapnak még két pofont és mars haza
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-2 kurva nagy háromesély. ősszel talán egy ETO-meccset láttam, szóval nem igazán van ötletem, mi hiányzik. A hurkások viszont baszott mód tudnak hajtani, szóval akár nyerhetnek is idegenben, bármennyire is nem szokásuk ez mostanában.

  Válasz
 27. housemd

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1:0
  most komolyan, pénteken látott már valaki színvonalas, jó meccset?

  DVTK – Budapest Honvéd 1:2
  mert így illogikus. és ami logikus az gyanús.

  Haladás – F.Akadémia 3:1
  svag. bármit is jelentsen ez.

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1:2
  egyszer a kapanyél is elsül, egyszer Pruki is feláll, egyszer a kávé is megkeseredik.

  MTK Budapest – MVM Paks 1:0
  pakson különböző erők hatnak a csapatra, most a gravitáció látszik győztesnek lenni.

  Videoton FC – Kecskeméti TE 4:0
  röhögnék, a Egervárit tényleg Sousa váltaná…

  Ferencváros – Újpest FC 3:1
  Moniz mennybe megy

  Győri ETO – DVSC-Teva 2:1
  mert kizárt, hogy csak a pécs tudja megverni a debrecent ebben a bajnokságban…

  Válasz
 28. Dr.V.ker.

  PMFC-Matias – Lombard Pápa: 0-0
  DVTK – Budapest Honvéd: 1-0
  Haladás – F.Akadémia: 3-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi: 3-1
  MTK Budapest – MVM Paks: 2-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE: 3-0
  Ferencváros – Újpest FC: 1-2
  Győri ETO – DVSC-Teva: 2-2

  Válasz
 29. VGL

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1 Bár a múlt heti performansz után most minimum x-nek, de inkább vendég győzelemnek kellene jönnie.
  DVTK – Budapest Honvéd 2-0 Szivics lassan öröklakást kap az Avason.
  Haladás – F.Akadémia 2-1 Benczés Miklós alatt meginog a pad.
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 3-0 Prukner sem ülhet nyugodtan a babérjain. A hétfő ebből a szempontból vízválasztó lesz.
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1 A városi legenda szerint Józsi bácsi már készült felemelni a hangját a sorozatos vereségek miatt.
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0 B. György állandó szakértő és V. Péter mágnestábla tulajdonos a 3. félidőben elmondják, miért is gyengék a hazaiak, és mit kellene a hazaiak trénerének jobban csinálni.
  Ferencváros – Újpest FC 2-0 A vasúti kocsik után a metrókocsik is 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvednek. Ja a meccs? Az sz*r lesz.
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-1 Rudolf Pilibaitis álnéven játszott a múlt héten, ami úgy látszik, jót tett a lelkének, és a gólérzékenységének.

  Válasz
 30. LionOfZion

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-0
  DVTK – Budapest Honvéd 3-1
  Haladás – F.Akadémia 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 3-2

  Válasz
 31. mt85

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-2
  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Haladás – F.Akadémia 1-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 3-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-0
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 32. snowblind

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-1
  DVTK – Budapest Honvéd 1-1
  Haladás – F.Akadémia 2-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-2
  MTK Budapest – MVM Paks 1-3
  Videoton FC – Kecskeméti TE 4-1
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-2

  Válasz
 33. Zigi

  @Artie: De hülye vagy.:)))
  Pécs-Pápa 1-2
  Diósgyőr-Honvéd 2-0
  Haladás-Felcsút 1-2 “Ugye kell nektek az új Haladás-stadion, fiúk?”
  Mezőkövesd-Rákóczi 1-0
  MTK-Paks 2-1
  Videoton – Kecskemét 2-0
  FTC-Újpest 2-2
  Győr – Debrecen 0-0

  Válasz
 34. fran7

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-0
  DVTK – Budapest Honvéd 3-1
  Haladás – F.Akadémia 3-2
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 4-1
  MTK Budapest – MVM Paks 2-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 6-0
  Ferencváros – Újpest FC 0-2
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-1

  Válasz
 35. sirsteve

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  Matyi Dezső kilátásba helyezi a hazai játékosoknak, hogy vereség esetén a jövő heti edzéseket a szőlészetben tartják meg a játékosoknak.

  DVTK – Budapest Honvéd 2-0
  A diósgyőri ultrák megszánják kispesti kollégáikat, és szeretettel befogadják őket.

  Haladás – F.Akadémia 4-0
  Ceterum censeo Felcsút esse delendam.

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-0
  A Kövesdre látogató ellenfelek még szokják a félelmetes (és kén-hidrogén-szagú) légkört.

  MTK Budapest – MVM Paks 0-1
  Gedeon már az nb 2-re készül.

  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Caneirát kölcsön adják az MLSZ-nek, mert a Népstadion bontásához szükségük van egy bontógolyóra.

  Ferencváros – Újpest FC 1-2
  Nemcsak Moniz szereti a bundát.

  Győri ETO – DVSC-Teva 0-1
  Pintért már a válogatott kispadja várja.

  Válasz
 36. szaja

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  DVTK – Budapest Honvéd 2-0
  Haladás – Felcsút 2-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2-0
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 37. Futó Lada

  … “Bokron madár, Fán Pörszi”..avagy már a Holland-Magyar jegyében…

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-1
  Igazi szalonremi. Szűcs biztatóan mozog, így ő lesz a biztonsági tartalék.

  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Knézy-t bizonytalan ideig eltiltják a “Kádár az úr a bal oldalon” kijelentésért.

  Haladás – Pffff…Akadémia 4-0
  Guzmics behívót kap a válogatottba, a távol maradó Mutu helyére. “Ricsi nélkül nem tudunk gólt lőni,és Marica-val remek kettőst alkotnak” -indokolta Piturca, felhozva példaként amagyarok ill. a törökök elleni meccsüket.

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 3-0
  van Gaal elképedve jegyzi meg a sport.nl internetes oldalon : “Nekem a Barca edzőjeként sem sikerült ilyen Barcásan játszatni a csapatomat.”

  MTK Budapest – MVM Paks 2-1
  “Nagy kedvencem az MTK” – mondja Henk ten Cate. – És fingom sincs hogy játszik ennyire barcásan a Mezőkövesd”

  Videoton FC – Kecskeméti TE 5-1
  “Bekő rúgni, mint az öltözőajtót”

  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Ha Tuyp beáll, és győztes gólt rúg, akkor minden meg van neki bocsájtva. Ha ezután behívják a holland válogatottba, kiszorítja van Persie-t és esetleg egy öngólt is rúg, akkor az új stadionban az ő szobra lesz a bejáratnál.

  Győri ETO – DVSC-Teva 2-1
  Ha Rudolf egyet rúg, egy meg bepattan róla, akkor Isten sem menti meg attól. hogy kezdő legyen a hollandok ellen.

  Válasz
 38. kétballáb

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2:0
  DVTK – Budapest Honvéd 2:0
  Haladás – F.Akadémia 2:0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 2:0
  MTK Budapest – MVM Paks 1:2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3:0
  Ferencváros – Újpest FC 4:0
  Győri ETO – DVSC-Teva 2:1

  Válasz
 39. Artie

  @Futó Lada: Van egy olyan érzésem, Lada mester (a nyitósorodon vinnyogva röhögtem, bájdövéj), hogy Rudi rohadtul mindegy, hogy hány gólt rúg, már most kezdőnek számít a hollandok ellen.

  Válasz
 40. a ködlovag

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-0
  DVTK – Budapest Honvéd 2-2
  Haladás – F.Akadémia 2-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 3-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1
  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-0

  Válasz
 41. godot

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-1
  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Haladás – F.Akadémia 3-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-2
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-0
  Ferencváros – Újpest FC 3-2
  Győri ETO – DVSC-Teva 2-2

  Válasz
 42. Stefan Derrick

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 3-1
  DVTK – Budapest Honvéd 3-2
  Haladás – F.Akadémia 4-2
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-2
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 6-6
  Győri ETO – DVSC-Teva 3-3

  Válasz
 43. Géza

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2-0
  DVTK – Budapest Honvéd 2-1
  Haladás – F.Akadémia 3-0
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-0
  MTK Budapest – MVM Paks 1-0
  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 0-0

  Válasz
 44. babvik

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-0
  DVTK – Budapest Honvéd 1-1
  Haladás – F.Akadémia 2-1
  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-0
  Ferencváros – Újpest FC 2-1
  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1

  Válasz
 45. már foglalt

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 1-0
  Tóth Bálint jövő héten mindenkinek dedikál egy szerb-magyar szótárt, az Alexandra könyvkiadó felajánlásával. Vagy vesznek egy Messit.
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/toth-balint-nem-messi-szintuek-tanuljanak-magyarul-2281149

  DVTK – Budapest Honvéd 0-1
  Az új stadion lázba hozta a Honvéd olasz focistáit, talán már a kaput is eltalálják.

  Haladás – Felcsút 1-0
  Artner szerint csapata, a második félidőben nyújtott teljesítmény alapján megérdemelte a 11-est.

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 1-1
  A Mezőkövesd meccseit számomra képtelenség megtippelni, már csak ezért sem Barca.

  MTK Budapest – MVM Paks 1-1
  Tanulságos meccs, ilyet többet nem szabad megnézni.

  Videoton FC – Kecskeméti TE 2-0
  Bekőben mély nyomokat hagytak a Mezey dottore mellett eltöltött évek(nyilatkozata szerint uralták a bemelegítést, szinte csak náluk volt a labda). Ezúttal nem kapnak sok gólt, hiszen idegenben játszanak.

  Ferencváros – Újpest FC 3-1
  Kabátok harca.

  Győri ETO – DVSC-Teva 2-1
  Pontrúgó-rangadó. A füvet rövidre vágták, 2 napig nem locsolják, így a körülmények egyenlőek. Nehéz lesz magyarázkodni, talán valami Mezey klasszikust elő kell majd venni.

  Válasz
 46. slowmotion

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 2:0
  kellenek a győzelmek, hogy tavasszal két döntetlen után megint kirúghassa az edzőt Matyi bá’

  DVTK – Budapest Honvéd 0:1
  minden logikát nélkülöz a tipp, de éppen ezért logikus

  Haladás – F.Akadémia 3:0
  nagy lesz a tülekedés a két kieső helyezésért…

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 0:1
  Véber ellen nem megy, ez fact. a ‘Kövesd az újonc, ez is fact. mégis a Rákóczi lesz a legkisebb fiú, akinek a magyar népmesében mindig nyernie kell. kivéve persze, ha a Grimm tesók belekontárkodtak a történetbe…

  MTK Budapest – MVM Paks 0:2
  Kanta üzeni, hogy a múltkori rúgott gól lecsúszott a lábáról, nem úgy akarta

  Videoton FC – Kecskeméti TE 3:0
  Nikolics belekezd a gólgyártásba, de a meccs végéig nem akarnak szólni neki, hogy a Szalai Ádámos, válogatottság-lemondós hír csak kacsa volt, mégsincs üresedés a Szerethetőben…

  Ferencváros – Újpest FC 4:1
  bocs mindenkitől, akit megsért a tipp. a Fradi csak a felette állóktól tud kikapni, az Újpest meg csak újoncokat tud megverni. persze csak egyelőre, de most a trenddel megyek.

  Győri ETO – DVSC-Teva 2:0
  jó csapat ez a Loki, de csak amíg nem kell kimozdulni a Nagyerdőből. biztos a fákból merítik az erőt, mint a na’vik.

  Válasz
 47. Pazza Inter

  PMSC-Pápa 0-0
  DVTK-Honvéd 1-1
  Hali-felcsút 3-0
  Zsóry-Kaposvár 1-1
  MTK-Paks 1-2
  Vidi-KTE 4-1
  FTC-Újpest 1-2 Bavoooooon!
  ETO-DVSC 1-1

  Válasz
 48. OJ

  PMFC-Matias – Lombard Pápa 3-0 Hány délszláv középső védő kell egy edző megbuktatásához?

  DVTK – Budapest Honvéd 2-0 Hirtelen megszaporodtak a fasza-most-Diósgyőrben-lenni tartalmú kommentek, a sorban Barczi következik, felkészül Futács.

  Haladás – F.Akadémia 2-0 Ahogy a napszakok és az évszakok váltakozása evidencia, úgy a Felcsút bukásának is annak kell lennie.

  Mezőkövesd – Kaposvári Rákóczi 5-3 A tipplogika elleni merénylet ez a meccs.

  MTK Budapest – MVM Paks 0-0 Józsi bácsi eddig sem siette el, de most aztán igazán megtanul türelmesnek lenni.

  Videoton FC – Kecskeméti TE 3-1 Inkább az ajtó legyen berúgva, mint Nikolics, nem igaz?

  Ferencváros – Újpest FC 2-0 Spanyol-holland rangadó, némi belga-bosnyák mellékíz, egy Böde-dupla, néhány lerokkant metrókocsi és persze egy ducira hízó büntikassza.

  Győri ETO – DVSC-Teva 1-1 Pontért megyünk, pontot hozunk, Lázoktól kicsit tartunk, de hát minden csapatnak megvan a maga haszontalanságában csodálatos játékosa. Nálunk Kulcsár az.

  Válasz
 49. vidi-master

  Diósgyőr – Honvéd 2-1

  Szombathelyi Haladás – Puskás Akadémia 1-0

  Mezőkövesd – Kaposvár 1-1

  MTK – Paks 1-0

  Videoton – Kecskemét 2-0

  Ferencváros – Újpest 2-1

  Győri ETO – Debrecen 2-1

  Válasz
 50. na73

  Tippjáték / 8. forduló:
  1. na73 18p, 2. vérfarkas, VGL, a ködlovag 17-17p

  Összesített helyezés a 8. forduló után:
  1. vérfarkas 110p, 2. VGL 108p, 3. godot. bmiky31 106-106p

  TOTO / 8. forduló:
  1. The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 7t, 2. na73, setzer, housemd, vidi-master, Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), Futó Lada 6-6t

  Összesített helyezés a 8. forduló után:
  1. bmiky31, már foglalt 36-36t, 3. godot 35t

  A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
  data.hu/dir/yk0yrqejwz279281
  vagy
  http://www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
  alatt érhető el.

  Válasz

Leave a Reply